Spitsbrekers competitie

Welk bedrijf zijn medewerkers het beste uit de file heeft gehaald – en hoe! – wordt bekend gemaakt tijdens de Spitsbrekers Finale op dinsdag 24 september. Tijdens de Spitsbrekers Finale maken we de winnaar van de competitie bekend, en laten we zien met welke veranderingen we in 2020 nóg minder in de file kunnen staan.

Kom dinsdag 24 september ook naar de Spitsbrekers Finale. Hier hoor jij als eerste wie de Spitsbreker van het Jaar is. En natuurlijk hoe jouw bedrijf de competitie volgend jaar gaat winnen.

Tien bedrijven zijn de uitdaging aangegaan. Tijdens de halve finale op 24 mei jl. zijn de finalisten bekend gemaakt. De finalisten voor de titel Spitsbreker van het Jaar zijn: ArcadisFunding CircleMedisch Spectrum Twente, True Legends en VodafoneZiggo. Wil je vast kennismaken de finalisten, of zien wel pakket aan maatregelen zij inzetten om als mogelijke winnaar uit de bus te komen? Duik het Spitsbrekers Archief in!

Tijdens de Spitsbrekers Finale wordt er gekeken naar de initiatieven, de resultaten en de mate waarin de oplossingen toepasbaar zijn voor andere bedrijven. De juryleden lichten toe waarom deze initiatieven finalisten geworden zijn en welk initiatief het beste is. Tenslotte trappen we het nieuwe seizoen af: Doet jouw bedrijf ook mee?

Bestel nu je kaarten

Zo werkt de competitie

Volg Spitsbrekers op BNR. Elke week hoor je hier een slimme, creatieve oplossing, waaronder de bedrijven die deelnemen aan de competitie. De maandelijkse podcast luister je on demand wanneer het jou uitkomt.

De expert-jury analyseert de impact van de oplossingen van deze bedrijven. De impactanalyse helpt de jury om de winnaar te kiezen. Ook kijken we naar de originaliteit en invloed van elk initiatief. Zo werken we samen om ondernemend Nederland weer in beweging te krijgen.