ALD

ALD Automotive

Met ruim 1,5 miljoen voertuigen in beheer, is ALD Automotive een van de grootste leasemaatschappijen wereldwijd.

Innovatief in mobiliteit

Als mobiliteitsprovider staat ALD vooraan op het gebied van productontwikkeling en innovatie. Nieuwe mobiliteitsoplossingen en vrijheid in mobiliteit staan bij hen centraal. De ambities van ALD Automotive om voorop te lopen met innovatie zijn onder andere terug te vinden in het ALD Mobility Experience Centre. Via 19 interactieve schermen kunnen bezoekers daar de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit ervaren. Het centrum informeert en inspireert en ontwerpt ter plekke een mobiliteitsoplossing die precies op maat is.

Bekroond door leaserijders en fleetmanagers

In 2016 en 2017 is ALD Automotive gekroond tot beste leasemaatschappij van Nederland, mede door hun persoonlijke dienstverlening.

Waarom Spitsbreker?

‘Spitsbrekers past gewoon heel goed bij ALD Automotive’ zegt
Marketing & Strategy director Lonneke van der Horst. ‘Oplossingen uitproberen, doen en opschalen wat werkt.’ Dus, hoewel belangrijk, niet wachten op wetgeving en aanpassingen in fiscale prikkels, maar zelf je gedrag veranderen. Dat doet ALD zelf ook met filesporten.

Bij haar klanten ziet Van der Horst hoe belangrijk het is om het fileprobleem aan te pakken: ‘Die hebben er echt last van.’ Ze hoopt dat Spitsbrekers zorgt voor bewustwording van de alternatieven, en inspiratie bij bedrijven om zelf ook aan de slag te gaan.

Haar advies voor BV Nederland: ‘Je hoeft niet te wachten op de grote oplossing die alles ineens verandert. Begin gewoon klein en kijk wat werkt voor jouw bedrijf.’