ANWB

ANWB Zakelijk

ANWB Zakelijk biedt bedrijven in de automotive branche mobiliteitsdiensten op maat. Samen met onze grootzakelijke klanten ontwikkelen we veelzijdige mobiliteits- en loyaliteitsprogramma’s op maat met als belangrijkste doel tevreden berijders. ANWB Zakelijk biedt daarnaast ook mobiliteitsoplossingen speciaal voor de klein zakelijke markt (MKB &ZZP).

Zorgeloos onderweg

Bij ANWB houden we niet van stilstaan. Niet met pech, niet in de file… daarom doen we er alles aan om mensen weer op weg te helpen. Dit doen we ook voor zakelijk Nederland. We zorgen ervoor dat ZZP’ers en MKB’ers, maar ook klanten van importeurs, leasemaatschappijen en verhuurbedrijven zorgeloos onderweg zijn. Wij staan klaar wanneer zij hun reis onverwachts niet kunnen vervolgen door pech of een ongeval.

Juist op die momenten bieden we bij ANWB Zakelijk de helpende hand en leveren de hulp die nodig is. We helpen bij autopech in het binnen- en buitenland, maar ook bij problemen met oplaadvoorzieningen voor elektrische auto’s of ongevallen.

Samen innoveren

Meer en meer verschuift de focus van de auto naar mobiliteit in bredere zin. Samen met partners ontwikkelen we nieuwe concepten en samenwerkingsmogelijkheden die aansluiten op deze verbreding. Zo werken we met en voor onze partners aan oplossingen voor connected car en EV, ontwikkelen we platformen gericht op Car as a Service en optimaliseren we de online klantomgeving.

Waarom Spitsbrekers?

Willem Aal, directeur bij ANWB Zakelijk, staat zelf regelmatig in de file. Ook ziet hij het aantal ‘rode lijntjes’ op zijn GPS toenemen: het staat verkeer staat vaker vast. ‘De alternatieven voor de auto lijken niet goed genoeg,’ zegt Aal, ‘men is gehecht aan de privacy, het gemak en de flexibiliteit van de auto.’

ANWB Zakelijk doet mee aan Spitsbrekers omdat ze willen dat Nederland mobiel blijft, en veilig van A naar B komt. Aal hoopt dat er door Spitsbrekers concrete oplossingen komen voor de files. ‘Minder files maakt autorijden zorgeloos, zowel voor mens als milieu.’