BP

BP Fleet Solutions

Dagelijks houdt bp duizenden bedrijven en vele tienduizenden voertuigen mobiel. Overal in Nederland of buíten de landsgrenzen. Dit doen wij vanuit een zakelijke samenwerking die begint met een bp-tankpas en al snel uitgroeit tot héél veel meer. Dat is ook een belangrijke reden dat ruim de helft van onze zakelijke klanten langer dan 10 jaar klant is bij bp.

Het belangrijkste dat wij onze klanten hierbij kunnen garanderen is (het vertrouwen in) zorgeloze mobiliteit. Dit doen wij door innovatieve energie- en mobiliteitsoplossingen voor kleine en grote wagenparken, toegang tot het grootste Europese tanknetwerk en elektrisch laden steeds aantrekkelijker en eenvoudiger te maken dankzij BP Pulse laadpleinen.

Of je nu één personenauto of duizenden vrachtwagens hebt rondrijden – je wagenpark rijdt efficiënter met bp. Kies ook voor bp als mobiliteitspartner.

bp.nl/fleet

Dit is wat onze klanten over de samenwerking met ons vertellen:

“Om verduurzaming van je wagenpark te realiseren heb je een strategische partner nodig die schaalbaar moet kunnen zijn, kennis met je deelt en vooral persoonlijk en proactief is. Zo visualiseert bp onze CO2-uitstoot, zodat we gezamenlijk kunnen kijken hoe we deze kunnen verminderen.”

— Dion Janssen, Head of Logistics, Operations Support & Fleet Sales bij Boels Rental

“Aangezien KwikFit duurzaamheid hoog op de agenda heeft staan, verandert mijn wagenpark continu. En dat zou kunnen zorgen voor een enorme berg aan administratie. Maar met BP Fuel & Charge heb ik er geen omkijken naar.”

— Paul van der Leer, Supply Chain Director bij KwikFit

Bij Nico staat een duurzame relatie met leveranciers bovenaan zijn prioriteitenlijst. “Jumbo doet er alles aan om te zorgen dat het voor de klant leuker en beter wordt. Deze benadering vragen wij ook van onze leveranciers, zoals bp.”

— Nico Wieringa, Inkoper Indirect Spend bij supermarktketen Jumbo

bp in Nederland

Met ongeveer 350 tankstations is bp één van de grotere spelers op de Nederlandse brandstoffenmarkt. In deze tijd is klimaatverandering een van de grotere vraagstukken. Aan de ene kant vraagt de wereld meer energie om een snelle groei mogelijk te maken. Aan de andere kant is de wens voor minder emissies en een pad naar de toekomst met een lage CO2-uitstoot.

bp’s net zero ambitie

Het is de ambitie van bp om in 2050 of eerder een net zero bedrijf te zijn en de wereld te helpen hetzelfde doel te bereiken. Bijvoorbeeld door een actieve bijdrage te leveren aan het helpen verduurzamen van onze zakelijke klanten. Met zijn allen bereik je namelijk veel meer en je kunt veel van elkaar leren. Je leest er meer over op www.bp.nl/energie-transitie.

We streven ernaar om in 2030 een heel ander energiebedrijf te zijn door meer investeringen in CO2-arme activiteiten, te richten op hoogwaardige olie- en gasproductie en versneld onze emissies te reduceren. Met onze nieuwe strategie zetten we de komende tien jaren belangrijke stappen richting onze #bpNetZero ambitie.