MoveMove

MoveMove

De zakelijke reiziger wil steeds meer flexibiliteit met keuze in tijdstip, werklocatie én vervoersmiddel. Dat verhoogt de productiviteit en medewerkerstevredenheid. MoveMove is een alles-in-één mobiliteitsoplossing speciaal voor zzp’ers en mkb’ers.

Voor een vast laag bedrag krijg je een MoveMove-pas. Hiermee betaal je eenvoudig alle zakelijke reiskosten. Van tanken tot parkeren. En van trein tot OV-fiets. Alle kosten ontvang je overzichtelijk op één factuur, dus geen gedoe meer met losse bonnetjes.

Waarom Spitsbrekers?

Patrick Roozeman, directeur van MoveMove: ‘Om de spits te breken moet je slim omgaan met de opzet van je personeel.’ Laat ze thuis werken, zelf kiezen welke tijden en vervoersvormen het beste uitkomen, en vertrouw er op dat iedereen mee wil werken aan een oplossing.

Deze oplossing hoeft volgens Roozeman niet ‘de holy grail’ te zijn. Met MoveMove is hij ook klein begonnen, met het vergemakkelijken van de keuze voor het OV voor de leaserijders. Het is namelijk niet een kwestie van of het OV of de leaseauto, maar en/en. Hij merkte daarbij dat veel mensen niet op de hoogte waren van de kwaliteit van het OV. ‘Het zit echt tussen de oren.’ Mede daarom heeft Roozeman zich aangesloten bij Spitsbrekers: ‘Iedereen kan winnen als we aan de slag gaan met sterke ideeën en partnerships aangaan.’

Hij hoopt verrassende, eenvoudige oplossingen te zien in Spitsbrekers. Vooral instekend op het gedrag, ’hoe kan ik mijn mensen bewegen om flexibel te reizen?’ Hiervoor heeft hij een tip: ‘Houd het simpel en kom met een positief alternatief.’