SafeDrivePod

SafeDrivePod bestaat uit een klein apparaatje, een app en een beheeromgeving.

SafeDrivePod

Als het om verkeersveiligheid gaat, dan kun je nooit genoeg doen. Dat is onze overtuiging. Voorzichtige chauffeurs besparen een bedrijf veel kosten, en medeweggebruikers veel leed. En gaat het onverhoopt toch een keer mis, dan is het prettig dat je zo snel mogelijk kunt schakelen.

SafeDrivePod is een oplossing die wagenparkbeheerders veel tijd en geld bespaart. We meten acceleration, braking, cornering en bieden crash detection zonder gebruikmaking van gps, een continue dataverbinding of een externe stroombron.

Geavanceerde techniek

Daarnaast is onze oplossing in staat om verkeersschade door smartphonegebruik terug te dringen, door bediening van de telefoon tijdens het rijden te beperken tot enkel de navigatie-app en de handsfree-opties.

Dankzij geavanceerde techniek en een slimme combinatie van volledig inhouse ontwikkelde hardware en software, kunnen we een vele malen goedkoper alternatief bieden voor traditionele telematics-oplossingen. Het is makkelijker te installeren, de privacy van de eindgebruiker komt niet in het geding en de algehele verkeersveiligheid neemt flink toe.

about.safedrivepod.com