Toogethr

Toogethr

Sinds de oprichting in oktober 2016 speelt Toogethr als innovatieve mobiliteitspartner een sterke rol in Nederland, België en Duitsland. Met inmiddels meer dan honderd klanten, 4 miljoen uitgevoerde parkeertransacties, 200 duizend geregistreerde kilometers met Toogethr Cycles en 2,2 miljoen kilo CO2-reductie hebben we al de nodige impact gemaakt.

Innovatieve mobiliteitspartner

Vanaf het begin was de missie van Toogethr helder: op een eenvoudige manier woon-werkverkeer prettiger, efficiënter en duurzamer maken. Minder mensen in de auto en meer ruimte op de parkeerplaats. Met een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen zorgt Toogethr voor een optimale bereikbaarheid van élk bedrijf.

Toogethr biedt drie mobiliteitsoplossingen: Smart Parking, Rideshare en Toogethr Cycles. Laagdrempelige, slimme en aansprekende oplossingen die zich onderscheiden door hun gebruiksvriendelijke karakter.

Spitsbrekers & Toogethr

Spitsbrekers kwam met Toogethr in contact toen ze op zoek was naar pragmatische oplossingen voor vraagstukken die met de spits te maken hebben. Een logische kennismaking, aangezien we samen streven naar een betere bereikbaarheid van het Nederlandse wegennet. Door het inzetten van slimme en inspirerende initiatieven dragen we samen bij aan het oplossen van het fileprobleem.

www.toogethr.com