Xximo

XXImo rust uw medewerkers uit met een mobiliteitskaart en een slimme app.

XXImo

XXImo maakt al ruim 10 jaar zakelijk reizen makkelijk en flexibel – zowel voor werkgever als werknemer.

Met het XXImo-platform kunnen werkgevers hun mobiliteitsbeleid volledig naar wens inrichten. Bepaal per medewerker of medewerkersgroep een mobiliteitsbudget en van welke opties zij gebruik mogen maken. Binnen de gestelde regels krijgen medewerkers vervolgens maximale keuzevrijheid om elke dag een reis op maat samen te stellen.

Zo blijven werkgevers volledig in controle en kunnen zij actief sturen op duurzaamheid, kosten en verbruik, terwijl medewerkers profiteren van meer flexibiliteit in de manier van reizen. Op deze manier sluit XXImo aan op iedere mobiliteitsambitie.

Reizen met XXImo is flexibel en makkelijk

XXImo rust uw medewerkers uit met een mobiliteitskaart en een slimme app. Hiermee kunnen zij al hun reizen plannen, boeken en betalen binnen de regeling die voor hen geldt. En aan het einde van de maand krijgt u één overzichtelijke BTW-factuur met alle reisbewegingen.

Het XXImo platform biedt toegang tot alle denkbare vervoersopties. Van openbaar vervoer tot deelmobiliteit, en van parkeren, laden en tanken. Ook internationale reizen met de trein of het vliegtuig kunnen eenvoudig geboekt en betaald worden.

Meer dan mobiliteit…

XXImo kijkt verder dan mobiliteit alleen. Met een handige werkplekplanner, een declaratiemodule, kilometerregistratie en thuiswerkvergoeding ondersteunen we de nieuwe manier van werken én reizen. Zo regelt u al uw mobiliteitszaken met één oplossing en één aanbieder.

Veilig & betrouwbaar

Uiteraard heeft XXImo security en privacy hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat we voldoen aan de hoogste eisen en standaarden.

www.xximo.nl